Өзбек халқының ұлттық тағамын дайындау үрдісі
Өзбек ұлтының дайындаған палауын жеген адамның аузында дәмі қалатыны сөзсіз. Олар пісірген палаудың күріші шашырап, түсі сап-сары болып, дәмі ерекше тәтті болады. Әсіресе, ерлері пісірген тағамның тәттілігі ерекше.
Сол керемет пісетін өзбектердің асының құпиясы неде? Тағамның қай құрамын қашан салу керек?
Оны мына видеодан көре аласыздар.
Етті бөлек пісіріп алу. Суын аз, мүлде аз құю. Оның бәрін өздеріңіз көріп алған дұрыс.
Сол керемет пісетін өзбектердің асының құпиясы неде? Тағамның қай құрамын қашан салу керек?
Оны мына видеодан көре аласыздар.
Етті бөлек пісіріп алу. Суын аз, мүлде аз құю. Оның бәрін өздеріңіз көріп алған дұрыс.
Тақырыпты "Өзбек халқының ұлттық тағамы" демей-ақ жәй ғана «палау» дей салуға болар ма еді. Тәжіктің де ұлттық тағамы ғой дегендей.