ЖЖҚБ

Жаңа 2011 Жыл құтты болсын Дабай.кз қолданушылары!

Көкейде жүрген мәселе еді… “Алкогольсыз сыра” деген желеумен арақ-шарапты жарнамалап тұрған биллбордтардың мәселесін айтамын. “Не істеуге болады екен осыған?” деген сұраққа басым қатып жүргенде, Асхаттың туйіті арқылы, жіптің бір ұшығы шықты. Ары қарай төмендегі әңгімелер тізбегін ұсынамын:

#Кереккеңес: Негізі лавашты сақтау мерзімі 48-72 сағат аралығында екен. Алайда морозильникке салып қатырып қоюға болады дейді, өзім жәй тоңызытқышқа салып қойдым. Егер шығарғаннан кейін лаваш біраз кеуіп / қатып қалса су бүркіп жіберсеңіз өзінің бастапқы қалпына келеді.




