Штопор жоқ болған жағдайда виноны қалай ашу керектігі жөнінде пайдалы кеңес
Сізде вино ашатын штопор жоқ болған жайдайда, виноны басқалай қалай ашу керектігін білмеген боларсыз? Енді білетін боласыз. Өте пайдалы кеңес. Толығырақ видеоға зер салайық!
Пышақпен ашуды үйренгем… Мынау кішкені жабайылау, анайылау түрі екен. Суреттегідей ету үшін үйге вино ашуға арналған бір пар бәтіңке сатып алып қою керек секілді.
Базука мен Алишаның әріптесі сияқты, мыняқта да Оля деген әріптесіміз тығынын ішіне итеріп түсіріп жіберіп нете беруге де болады деген сәлемін жолдаватыр.
Bir kinoda kyzdyn shampanskiidi pyshakpen zzu etip basyn shauyp ashkanyn esimde. Vinomen da solai isteuge bola ma eken? Alde onyn bari zhai kino-otirik pe… Barine sene beretin boldyk koi)))
мхм баклашкамен или алақанмен ұрып шығарады тығынын, болмаса ұзынарак шурупты отверткамен бурап қысқашпен тартатындай етіп қалдырады, сосын қысқашпен тартып жұлып алады тығынын, или тығынын түсіріп жібереді, пиво ашудан опыт бар еренді сұңқылдатып )
мына видеодағыдай ашатын болсақ аяқ киімің винодан қымбат болуы керек шығар, мындай соққыдан кейін табаны қақырап қалады ғой біздің ботинкалардың
біздің виноларға сарыағаштар да жетебереді
Үлкен тойларда да осы ұрғылап жататынын көріп те жүрміз… Еі арзандары базардың «Барлығы 50 теңгеден» деген қатарларындада сатылады… Жай ғана құнттамаймыз да
сол ашқан еңбегің қайтатындай емес
біздің виноларға сарыағаштар да жетебереді