Тәжірибе - 1
Өткен жолы Бальзаминка (Гүлшат) әпкеміз "қыздар, тәжірибе алмасайық" деп өз асханасынан дәм таттырған еді. Бүгін «алаған қолым — береген» (!) деп, мен де төмендегі рецептіммен бөліссем.
Таяқшалар (Трубочки)
Құрамы:
1 маргарин
200 гр қаймақ (сметана)
ұн
сгущенка(варенка)
Дайындалу жолы: Маргаринді бөлме температурасында ерітіп, оған қаймақты қосып араластырамыз. Үстіне ұн қосып, қамыр илейміз.
Дайын болған қамырды 30 минут морозильникке салып қоямыз. Сосын оны 15 бөлікке бөліп
келесі суреттегідей формаға келтіреміз.

Алдын-ала қыздырылған духовкаға салып, пісіріп ( 180-200 градус температурада/ сарғайғанша) және ыдысқа баспалдақ тәрізді етіп орналастырып, арасына сгущенканы жағамыз. Дайын!

Кішкене инфо қыстыра кетсем: незігі менің ас үйге икемім жоқ, оның үстіне үйде керемет «аспазшым» тұрғанда конкурент болу да қисынсыз
Бірақ ара-тұра болса да, осындай тәттілерден тәжірибе жасаудан жалыққан емеспін.
P.S. Мынаны дайындауды енді ғана үйреніп келе жатырмын, сондықтан аз-маз кемшіліктер бар. Әсіресе, формасында + логика да керек
Таяқшалар (Трубочки)
Құрамы:
1 маргарин
200 гр қаймақ (сметана)
ұн
сгущенка(варенка)
Дайындалу жолы: Маргаринді бөлме температурасында ерітіп, оған қаймақты қосып араластырамыз. Үстіне ұн қосып, қамыр илейміз.



Алдын-ала қыздырылған духовкаға салып, пісіріп ( 180-200 градус температурада/ сарғайғанша) және ыдысқа баспалдақ тәрізді етіп орналастырып, арасына сгущенканы жағамыз. Дайын!


Кішкене инфо қыстыра кетсем: незігі менің ас үйге икемім жоқ, оның үстіне үйде керемет «аспазшым» тұрғанда конкурент болу да қисынсыз

P.S. Мынаны дайындауды енді ғана үйреніп келе жатырмын, сондықтан аз-маз кемшіліктер бар. Әсіресе, формасында + логика да керек

фанатею от тебя!!!
Әкімдердің тағайындалмас бұрын Президент әкімшілігінен (Администрация Президента) келісімнен өтетінін ескерсек, өте дұрыс тұжырым.
Тан атканша сызу сызып алi отырамын, шыгынымнын орнын жабатын кiрiс жасап отырмын )
Қайырлы таң, керекшілер!
БудильникАкшаны ойласам уйкы кашып кетедi, ойланып жумыс iстесем карным ашады, заодно шай iшiп жылынып аламын, мышка устаган колым усiп калды
Расыменде, тамақ жасау ықтималдылығым 2-3 айда бір рет
Қазыны аласыңда еттартқыштан өткізесің.
Жасалынған фаршты қолмен домалақтап ұнға аунатып алып, қарайғанша майға қуырасың
Жоғарыдағы пікіріңнен соң, мені мазақ етіп жаэған екен деп ойлап қалсам.
-ға қатысты етіп
4 майшам, 2 қытай лапшасы, қайнаған су, сосын үстел болса тіпті қатып кетеді
таусылып қалдыДегенмен, ақтала салайын: қасықпен (үлкенімен де, кішімен де)желінбейді. Тиімдісі, қолмен
өздерің қалай жедіңдер?
Жеу проблемаға айналады деп ойламаппын