Байқауға: "Ипотекаға алынған қарлығаштың ұясы"
(Байқаудан тыс)
Барлығыңыз "Қарлығаштың ұясы" атты серіппетәрізді оралған макарон түрін естіген шығарсыздар (кейбіреулеріңіз көрген болуыңыз да ғажап емес):
Бірақ кейде олар сынып-сынып, қалдықтарын тастауға да қимай, әлде обалынан қорқып па, әлде төгіватқанымды kariim көріп қалып зайып ал қылад деп пе, очм, макарон жәшігінің артқы жағына ысырыла береді. Бірақ тамақ істеуге зауқың да жоқ, уақытың да жоқ күндері осындай қалдықтарды құрбандыққа жіберу керек болады.
Құрамы:
Құрамынан байқап қалғандарыңыздай, дайындаудың қарапайымдылығынан көзге жас келеді. Алдымен кастрюльге су құйып, ол сутегі мен оттегіге ыдырағанша өкіртіп, тарсылдатып қайнатамыз:
"Қарлығаштың ұясының" сынықтарын салып, судың дейтерий мен тритийге ыдырай бастағанына дейін тіптен тарсылдатып қайнатамыз:
Сосын тауық(сиыр, қой, шошқа, саңырауқұлақ, бұғы, түйе, жылқы, үйрек) шақпағын салып жібереміз де, дереу отты сөндіре қоямыз/токтан ажыратамыз. Былғап-былғап жіберіп, қақпағын жауып тастаймыз.
Тәжірибе көрсеткендей, ток плита «6» режимде суды 8 минутта қайнатады екен, ал газ тіптен тез. Қарлығаштың ұясының қалдықтары 4 минутта піседі.
Артықшылықтары:
1. Жылдамдық;
2. Қалдық макаронға шүкіршілік ете отырып, сендер ұжмақтың лағылдан соғылған қақпасына бір табан жақындайсыңдар, ибо в священном писании сказано:
Барлығыңыз "Қарлығаштың ұясы" атты серіппетәрізді оралған макарон түрін естіген шығарсыздар (кейбіреулеріңіз көрген болуыңыз да ғажап емес):
Бірақ кейде олар сынып-сынып, қалдықтарын тастауға да қимай, әлде обалынан қорқып па, әлде төгіватқанымды kariim көріп қалып зайып ал қылад деп пе, очм, макарон жәшігінің артқы жағына ысырыла береді. Бірақ тамақ істеуге зауқың да жоқ, уақытың да жоқ күндері осындай қалдықтарды құрбандыққа жіберу керек болады.
Құрамы:
- "Қарлығаш ұясының" сынықтары;
- Тауық сорпасының шақпағы;
- Көңіл күй.
Құрамынан байқап қалғандарыңыздай, дайындаудың қарапайымдылығынан көзге жас келеді. Алдымен кастрюльге су құйып, ол сутегі мен оттегіге ыдырағанша өкіртіп, тарсылдатып қайнатамыз:
"Қарлығаштың ұясының" сынықтарын салып, судың дейтерий мен тритийге ыдырай бастағанына дейін тіптен тарсылдатып қайнатамыз:
Сосын тауық(сиыр, қой, шошқа, саңырауқұлақ, бұғы, түйе, жылқы, үйрек) шақпағын салып жібереміз де, дереу отты сөндіре қоямыз/токтан ажыратамыз. Былғап-былғап жіберіп, қақпағын жауып тастаймыз.
Тәжірибе көрсеткендей, ток плита «6» режимде суды 8 минутта қайнатады екен, ал газ тіптен тез. Қарлығаштың ұясының қалдықтары 4 минутта піседі.
Артықшылықтары:
1. Жылдамдық;
2. Қалдық макаронға шүкіршілік ете отырып, сендер ұжмақтың лағылдан соғылған қақпасына бір табан жақындайсыңдар, ибо в священном писании сказано:
жаман-ақ қо мынау құр салангани, дымсыз.